BRAND BEVEILIGING

brandbeveiliging installatie, onderhoud en service.

Bent u zoek naar een erkend onderhoudsbedrijf voor uw brandbeveiliging? Stop dan nu met zoeken. Inrax Total Service is een erkend onderhoudsbedrijf. Wij zorgen voor het complete onderhoud van brandblussers, brandslanghaspels, brandmeldinstallaties, droge blusleidingen en noodverlichting. Dit onderhoud voeren wij uit volgens de geldende normen en milieu-eisen.

Wij verzorgen het onderhoud voor alle brandblusmiddelen; brandblussers, zoals de schuimblussers, poederblussers en koolzuursneeuwblussers, en de brandslanghaspels. De levensduur van brandblussers is maximaal twinig jaar. De brandblussers moeten dan wel elk jaar onderhouden worden en bij tien jaar een revisie ondergaan. Wij hervullen de schuimblussers om de vijf jaar. Wij voeren het onderhoud en de controles voor brandblusmiddelen uit conform de NEN 2559, 2659 en de NEN EN 671-3.


Wilt u graag een offerte voor het aanleggen of onderhouden van uw brandbeveiliging bij ons onderbrengen? Neem dan door middel van het onderstaande formulier contact op voor het opvragen van een offerte. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.

Voor particulieren of bedrijven met complexe systemen.
INRAX biedt perfecte service
Snel, vriendelijk en professioneel.