CV KETEL KOPEN & VERVANGEN

Een warm en comfortabel huis, 
dat wil toch iedereen?

Een goede cv-ketel is daarvoor van essentieel belang.

CV ketel kopen & vervangen?

INRAX Total Service is gespecialiseerd in cv ketels en verwarmingsinstallaties. Wij verzorgen het onderhoud, de installatie en de storingen. Daarnaast geven wij deskundig advies.

Wij helpen u bijvoorbeeld bij het kiezen van een cv ketel. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke ketel het beste bij uw wensen past.

Naast onze onderhouds- en servicecontracten en een betrouwbare storingsdienst, is INRAX dus ook adviespartner voor de aanschaf van een nieuwe cv ketel.

Vaker dan u misschien zal denken, kiezen mensen voor een verwarmingsinstallatie met een te hoge capaciteit. Daardoor stookt u juist niet voordeliger. Het is dan ook niet voor niets dat vakkundig advies zo belangrijk is.

Wij helpen u wijs te worden uit de vele merken, typen en modellen en geven u advies over welk model cv-ketel de perfecte keuze voor u is.

Veel huishoudens in de regio Arnhem vertrouwen al jaren op de service en de kennis van INRAX.

Want prettig wonen begint bij warmte!

Wij staan graag klaar voor onze klanten. Of dat nu telefonisch of bij u thuis is. We nemen de tijd voor een goed onderbouwd advies. En we zorgen dat we snel bij u in de buurt zijn wanneer u met een probleem zit.

Wilt u graag een offerte voor het aanleggen of onderhouden van uw cv-installatie bij ons onderbrengen? Neem dan door middel van het onderstaande formulier contact op voor het opvragen van een offerte. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.

Voor particulieren of bedrijven met complexe systemen.
INRAX biedt perfecte service
Snel, vriendelijk en professioneel.