DAKWERK

dakwerk, schoorsteenbouw

Dakwerkzaamheden en -onderhoud

Uiteraard staat Inrax Total Service niet alleen voor dakrenovaties voor u klaar, maar ook voor het voeren van periodiek dakonderhoud. Door resultaatgericht, professioneel en planmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak kunt u vervelende verrassingen, met name op financieel gebied, in de toekomst voorkomen. Daarnaast zorgt u er uiteraard direct ook voor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd en hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat van uw dak.

Zo bieden wij u professioneel dak onderhoud aan, stellen wij transparante onderhoudscontracten met u op, verzorgen wij vakkundige rapportages over ieder specifiek dakvlak en kunt u altijd een beroep doen op onze snelle en professionele storingsdienst. 

U kunt het onderstaande contactformulier invullen, waarna wij binnen 24 uur reageren om een vrijblijvende offerte op te stellen.


Schoorsteenbouw en -onderhoud

Inrax Total Service is al jaren gespecialicieerd in schoorstenen. Met onze ervaring, specialistisch gereedschap en vakmanschap komen wij tot het gewenste resultaat voor u. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Door onze ervaring en vakmanschap worden wij ook veel gevraagd voor projecten onder monumentenzorg. Deze werkzaamheden nemen in de meeste gevallen vaak niet meer dan een dag in beslag.

Wij bieden de volgende werkzaamheden vooruw schoorsteen aan:

  • Bouwen van een nieuwe schoorsteen
  • Schoorsteen (camera) inspectie
  • Schoorsteen renovatie
  • Schoorsteen reparatie
  • Schoorsteen restauratie
  • Schoorsteenkap installeren

Schoorsteen inspectie

Wanneer uw schoorsteen in slechte staat verkeerd is het belangrijk voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van mensen om u heen om deze voor gebruik te laten inspecteren. Wij bieden u de mogelijkheid om uw schoorsteen zowel in- als uitwendig te inspecteren. Uitwendig inspecteren wij de schoorsteen onder andere op los geraakte voegen, los geraakte stenen en scheuren in de bovenplaat. De inwendige inspectie doen wij door middel van een camera-inspectie of een rookproef.

Schoorsteen renovatie/reparatie

Waar restauratie zich focust op het in oude staat herstellen ligt bij schoorsteen renovatie/reparatie de focus op alleen de reparatie van uw schoorsteen waardoor hier over het algemeen minder kosten aan zijn gebonden. Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw schoorsteen aan zowel de binnenkant en de buitenkant te renoveren. Waarbij het mogelijk is uw schoorsteen deels opnieuw op te bouwen. Ook op het gebied van schoorsteen renovatie is Schmidt Schoorsteenwerken een specialist.

Schoorsteen restauratie

Wilt u uw oude schoorsteen in zijn oude glorie herstellen dan spreekt u van restauratie. Vooral voor mensen die oudere woningen bezitten is het restaureren van de schoorsteen vaak het mooist. De restauratie zorgt ervoor dat uw schoorsteen dezelfde look behoudt zodat de schoorsteen bij uw woning blijft passen. Schmidt Schoorsteenwerken is een specialist op het gebied van schoorsteen restauratie met een groot aantal tevreden klanten op dit gebied van schoorsteenrestauratie.

Heeft u interesse in een van de genoemde werkzaamheden, dan kunt via het onderstaande formulier tot een offerte komen. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.

Voor particulieren of bedrijven met complexe systemen.
INRAX biedt perfecte service
Snel, vriendelijk en professioneel.