BEDRIJVEN

Veel zakelijke klanten, zoals woningbouwverenigingen, maken al jaren gebruik van de gedegen service en kennis van INRAX. Als jong bedrijf combineren we het beste van twee werelden; de kennis en kunde van ‘de grote jongens’ en de persoonlijke service en de flexibiliteit van een lokale partij. We zijn klein genoeg om gretig en gedreven te zijn en groot genoeg om alleen maar met vakmensen te werken. We streven naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding die er ligt.

PARTICULIEREN

Ook voor particulieren is INRAX de perfecte partner voor al uw installatiewerk. We staan bekend om onze kennis en denken graag mee met de klant. We zorgen voor al uw installatiewerk tijdens een verbouwing of staan direct voor u klaar als u een storing heeft. We helpen mee bij renovatie en voeren onderhoudswerkzaamheden uit. Het zit al in onze naam ‘INRAX Total Service’; we bieden een totaalpakket aan service. Geen losse partners meer maar één partner voor al uw installatiewerk. Wél zo betrouwbaar en snel!

Lees hier meer over de verschillende diensten:

Verschillende diensten

CV ketel onderhoud

Uw CV ketel dient regelmatig gecontroleerd te worden op een goede werking en veiligheid. Goed onderhoud voorkomt niet alleen onverwachte storingen, maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Deze slijtage zal ook een hoger energieverbruik tot gevolg hebben. Dat is niet goed voor het milieu en uw portemonnee. Door een regelmatige controle te Iaten plaatsvinden, worden eventuele CV ketel problemen vroegtijdig gesignaleerd en kunnen wij deze voorkomen, zodat u niet in
een koud huis komt te zitten. CV ketel onderhoud is dus erg belangrijk

Heeft u onverhoopt een storing, dan staan Onze servicemonteurs 7 dagen per week voor u klaar. U zit dan ook nooit lang zonder een goed functionerend toestel.

Met een onderhouds- of servicecontract van INRAX Total Service bent u verzekerd van kosteloze service aan uw cv-ketel. Elke 12 maanden komt een monteur uw toestel controleren en schoonmaken.

Bij het servicecontract van INRAX Total Service zijn de volgende zaken inbegrepen

• Gratis service bij storingen;
• Volledige dealerondersteuning voor (cv-)installaties van de merken Remeha, Nefit,Bosch, Vaillant en ;
• Voorrijkosten;
• Montage en/of reparatiekosten;
• Gedurende een jaar na onderhoud van uw (cv-)installatie geen onnodige kosten
• Niet inbegrepen zijn: De kosten van het defecte onderdeel.

Bent u geinteresseerd in een Servicecontract van INRAX Total Service? Vul dan het contactformulier in voor meer informatie.

Meterkast

Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste ongelukken met elektriciteit ontstaan door achterstallig onderhoud van de meterkast of ondeskundigheid van de gebruiker.

De meterkast is de basis van vele elektrotechnische installaties en moet voldoen aan de juiste veiligheidsnormen. Voldoet uw meterkast niet aan deze normen, dan is de kans groot dat uw installatie niet veilig genoeg is. Dit kan natuurlijk grote gevolgen hebben voor de gebruiker en kan vervelende of zelfs gevaarlijke situaties opleveren, vooral bij storingen waardoor de spanning niet tijdig afgeschakeld wordt.

Reden genoeg om je meterkast en elektra regelmatig te Iaten controleren.

Wij kunnen uw meterkast controleren of deze voldoet aan alle installatienormen. Of het nu gaat om een kleine of een grote meterkast u bent bij ons bij het juiste adres.

Installatie

Een comfortabel warm huis, stromend water, veilige gasleidingen en een goed functionerende afvoer van water; lnrax verzorgt het allemaal.

We houden ons met name bezig met alle aan installatietechniek verwante werkzaamheden. En daaronder vallen:

• verwarmingsinstallaties
• sanitaire installaties

• elektrotechnische installaties
• rookgasafvoersystemen
• dakwerken
• duurzame energiesystemen
• zink- en loodgieterswerken
• regeltechniek
• mechanische ventilatie
• schoorsteenbouw
• brandbeveiliging
• airconditioningsinstallaties

Duurzame energie

In deze tijd van energiebesparing en groen denken, werken wij actief mee om installaties zo energiebesparend mogelijk te maken.

Door het toepassen van Zonnepanelen, Zonneboilers, Warmtepomp installaties, Led verlichting (LED armaturen, LED lichtbronnen) en andere slimme toepassingen van elektronica en koppelingen tussen CV en Airco installaties dragen wij zorg voor een verantwoordelijke groene installatie. Hierbij is het uitgangspunt dat uw energieverbruik zo laag mogelijk wordt gehouden.

Voor particulieren of bedrijven met complexe systemen.
INRAX biedt perfecte service
Snel, vriendelijk en professioneel.