Led verlichting

LED Verlichting

LED verlichting heeft de toekomst. Niet alleen voor het milieu is het een uitkomst (minder CO2 uitstoot, minder energie verbruik, minder afval) maar ook in en rond uw huis of kantoor biedt deze bron van verlichting een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

De rol van verlichting

Verlichting heeft binnen een ruimte een belangrijke en ondersteunende taak. Soms is deze functioneel (denk aan uw oprit of entree, de routing binnen een gebouw, de OK in een ziekenhuis) maar meestal wordt het ingezet voor de sfeer. De meeste architecten werken bewust met licht omdat deze de ruimte versterkt. Met licht communiceer je met mensen, je begeleidt ze. Want mensen worden aangetrokken door het licht. Maar het licht moet ook prettig zijn. Sfeerlicht biedt hiervoor de mogelijkheden.

De voordelen van LED verlichting


Dimbare lichtsterkte


Lange levensduur


Minder energie


Hoge veiligheid


Mooie kleurwaarde

Inspiratie

Er zijn voorbeelden genoeg van ruimten waar het niet prettig is lang in te verblijven. Hier is het licht (bewust of onbewust) niet goed afgestemd met de ruimte. Er zijn ook genoeg voorbeelden waar het licht wel prettig is. In zo’n ruimte bent u zelf waarschijnlijk ook regelmatig te vinden. De  LED-specialisten van INRAX kunnen samen met u een plan maken waarin uw wensen worden afgestemd op uw ruimte, het interieur en de gewenste sfeer.

led specialistMogelijkheden met LED verlichting

Met LED verlichting bieden we de mogelijkheid om uw ruimte als het ware opnieuw te creëren. Wilt u graag meer weten, een (kleine) demonstratie of wilt u meteen een afspraak maken?
Neem dan contact op met onze LED specialist. Bel 026 3793116, mail naar info@inrax.nl