Allround Installatie Monteur

Functieprofiel

Als allround service monteur voer je zelfstandig onderhoud uit aan CV-ketels en elektrische installaties. Je krijgt een dag planning mee van kantoor en rijdt dan naar de eerste klant. Je voert onderhoud uit en/of lost een storing op, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installaties snel en vakkundig. Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, voer je inspecties uit. Met behulp van meet- en regelinstrumenten stel je de apparatuur af. Denk jij dat de installatie moet worden vervangen? Dan licht je de klant in en legt de mogelijkheden voor en koppel je jouw bevindingen terug naar kantoor. Tevens zorg je ervoor dat de administratie altijd op orde is. Daarnaast draai je mee in onze 24-uurs storingsdienst.

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren, klantgerichte service monteur met passie voor installatietechniek. Je kent CV-ketels en elektrische installaties van binnen en van buiten en houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Storingen hebben ook geen negen tot vijf mentaliteit! Zelfstandig, commercieel inzicht, klantgericht, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven.

Verder beschik je over een relevante MTS diploma. Heb je minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. En heb je aanvullende vakgerichte opleidingen afgerond zoals OMI, SEMI of SEMV. Daarnaast beschik je over het diploma VCA 1 en je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat hebben wij te bieden?

INRAX Total Service biedt haar werknemers goede arbeidsvoorwaarden aan, waarbij de inschaling afhankelijk is van je opleiding en ervaring.

  • Je werkt in een hecht en klein team.
  • Je hebt de beschikking over een servicebus.
Inrax Total Service

In een persoonlijk gesprek zullen verdere details besproken worden.

Meer weten of meteen solliciteren?

Heb je vragen over deze functie? Dan kun je contact opnemen.

Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan? Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van je C.V.

Meer weten

Wij staan uw graag te woord (ma-vrij 8.00-18.00 uur).

Vragen? Bel direct!

Meteen solliciteren?

Wij nemen z.s.m contact op.

Solliciteer nu!

Voor particulieren of bedrijven met complexe systemen.
INRAX biedt perfecte service
Snel, vriendelijk en professioneel.